Terug naar site

REFU INTERIM IN HAL 5

Elke donderdag is het BUURTBAR in Hal 5, vanaf 18u nemen vrijwilligers uit de buurt het over van onze vaste barcrew om de drankjes aan democratische prijzen te schenken voor iedereen.
Naast een aantal buren, werken we daarvoor ook samen met de vrijwilligers van Refu Interim , zij verbinden mensen die nieuw zijn in België met Hal 5. Zo brengen ze toffe mensen samen met onze toffe organisatie!

Lees hieronder wat de vrijwilligers daar zelf van vinden :)

"Ik heb een leuke ervaring in de buurtbar. De klanten zijn vriendelijk, het is fijn om pintjes te tappen achter de bar. Als er niet veel mensen zijn, dan vind ik het plezant om met iedereen een praatje te slaan. Zo kan ik mijn Nederlands oefenen. Het zijn interessante mensen waarmee ik samenwerk in de buurtbar! "

-- Richie (op de foto)

broken image

 

" Mijn naam is Olga. Ik doe vrijwilligerswerk in de bar van Hal 5. Ik serveer drankjes en ruim tafels op. Ook hebben wij een interessante workshop gehad over de bar, een tapcursus. Het was leerrijk. Als ik vragen heb, helpen andere vrijwilligers en medewerkers mij graag. Tijdens mijn vrijwilligerswerk oefen ik mijn Nederlands en communiceer ik met bezoekers. Er heerst altijd een vriendelijke sfeer onder de vrijwilligers en medewerkers in de bar. Ik heb mijn kennissenkring uitgebreid, er zijn nieuwe vrienden in mijn kring verschenen. Ik vind het erg leuk om deel te nemen aan een vrijwilligersproject, mensen te helpen en me nuttig te voelen. Het belangrijkste is dat mensen blij zijn en glimlachen. Veel dank aan Refu Interim om mij in contact te brengen met de buurtbar. Het is een echte kans voor mij!"

-- Olga (op de foto)

broken image
broken image